Skip to content
impregneren tent, impregneren textiel

Impregneren van je tent, waar moet je op letten

Je tent impregneren: waarom het belangrijk is, hoe vaak je het moet doen, welke producten je kunt gebruiken en hoe je dit proces uitvoert. Wij hebben hieronder de meest gestelde vragen proberen uit te leggen om je buitenavonturen zo plezierig…

Lees meer

Nieuwsbrief juni 2022

Middels deze link kun je de nieuwsbrief van juni 2022 bekijken. In deze nieuwsbrief vind je uitgelichte projecten waarbij Chemona producten zijn gebruikt.

Lees meer

Nieuwsbrief juni 2021

Middels deze link kun je de nieuwsbrief van juni 2021 bekijken. In deze nieuwsbrief vind je uitgelichte projecten waarbij Chemona producten zijn gebruikt.

Lees meer

Nieuwsbrief maart 2021

Middels deze link kun je de nieuwsbrief van maart 2021 bekijken. In deze nieuwsbrief onder andere uitgelichte projecten en de verhuizing van het hoofdkantoor van Chemona.

Lees meer

Nieuwsbrief oktober 2020

Met regelmaat informeren we u graag over de nieuwste ontwikkelingen van Chemona middels de e-mail nieuwsbrief. De laatste versie van de nieuwsbrief kunt u teruglezen via deze link.

Lees meer

Nieuwsbrief Mei 2020

De nieuwsbrief van mei is verzonden! In deze editie treft u nieuwe projecten aan die behandeld zijn met Chemona producten en geven we in inzicht in productonderzoek n.a.v. Covid-19. De nieuwsbrief kunt u hier lezen.

Lees meer
Cart
Back To Top